De Fire Discipliner

Gennem hele livet observerer og tilpasser vi os situationer. Fra en meget tidlig alder begynder vi at favorisere nogle tilgange frem for andre. Det er det, der former og definerer os.

Nogle mennesker er rigtig gode til at passe på andre, men glemmer at passe på sig selv. Andre har svært ved at forpligte sig, hvis de ikke føler, de kan kontrollere alt. Hos Headlight bruger vi ikke så meget tid på, hvorfor dette sker for vi er meget mere interesserede i, hvordan vi kan ændre det til det bedre. 

Gennem de sidste to årtier har vi studeret tusindvis af mennesker, og hvordan de griber problemer an. Sammen med moderne psykologi og personlighedsteori har vi defineret fire discipliner.

Hver disciplin definerer en generel tilgang, vi som mennesker kan vælge i en situation. Hvis du mestrer alle fire discipliner, vil du være modig og kreativ og altid træffe de rigtige beslutninger - selvsikkert.

I den virkelige verden er der ingen, der mestrer alle fire discipliner perfekt. Faktisk er vi særligt forkrøblede i en af ​​dem, og det er den tilgang, vi normalt vender tilbage til i svære og pressede situationer. Vi har oplevet, at denne tilgang hjælper os med at undgå konfrontationer og fiasko, men desværre betyder det også nogle gange, at vi ikke får det, vi leder efter. Tricket er at lære, hvornår vores disciplin gør noget godt for os, og hvornår vi skal vælge en anden tilgang.

De fire discipliner er:

  1. Ansvarlighed

  2. Integritet

  3. Ambition

  4. Udveksling

Lær mere om hvad vi laver hos Headlight her

www.weareheadlight.com